torstai 8. lokakuuta 2020

Syksyn sateet

Syksyn sateet ovat saapuneet, mutta se ei pahemmin ippen toimintaa haittaa kunhan vain vaatteet ovat säänmukaiset!  

Myös varavaatteille, erityisesti sukille, voi olla tarvetta ja niitä voi kätevästi jättää    ippeen omaan naulakkoon.

Ippessä ulkoillaan yhä 12-15. Sisälle siirrymme toki syömään ilmojen kylmetessä, mutta silti ulkoilua on ohjelmassa runsaasti läpi vuoden. 

Muutenkin toiminta noudattelee samaa kaavaa kuin ennenkin. Läksyjä voi tehdä heti ippeen tulleessa tai pitkään olevat sisälle siirtyessä. Välipala syödään 13.30-14.30 välillä ja ennen kolme ehtii olla vielä lyhyt toimintatuokio. 

Tuokioissa on ollut paljon lasten toivomia juttuja ja monia tuokioita lapset ovat myös suunnitelleet ja toteuttaneet, mikä on aivan ihanaa! 

Olemme esimerkiksi leikkineet toiveleikkejä, askarrelleet maalattuja kiviä, paperilyhtyjä ja - ilmapalloja, retkeilleet metsässä ja puistossa, laulaneet, lukeneet, esittäneet nukketeatteria ja treenanneet arjentaitoja ja turvataitoja. 



 
 
Yhdessä ippessä on myös tehty seikkailutoimintaa ja leikkejä varten kierrätysmateriaalista monenlaista mukavaa. Aarteenetsinnän ja tehtävä radat ovat olleet suosittuja ja loistavan näppärästi on koodit purkautuneet. 

Jatkossakin teemme paljon lapsilähtöistä toimintaa, totta kai, onhan meillä super ihanat ryhmät, jotka ovat molemmat keränneet syksyn aikana jo kokonaiset viisi hyväntoiminnan kukkaa täyteen! 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.